Възрастен
$ 560.00
Дете
$ 450.00
Choose travel date
Enter the total number of travelers

Terms of Service

Check here to indicate that you have read and agree to the terms of us Send Request
 • duration: 8 дни
 • Pick-up service
 • starting from : Луксор
 • end point : Луксор
Това е пътуване, където Египет се движи покрай вас, деца, плуващи в река Нил, хора, яздещи магарета, фермери, засаждащи земите си, рибари във фелука, ще ви отвърнат по същия начин, както техните предци са правили на фараоните преди хиляди години. Нашите 8-дневни круизни обиколки по Нил включват посещение на Долината на царете, храма на кралица Хатшепсут и храмовете в Карнак, след което се насладете на паметниците в други градове по време на пътуването си до Асуан, за да видите храма Едфу, храма Ком омбо и накрая да видите основните паметници в Асуан

Prices

Price per Person
 • $ 560 Price per Възрастен
 • $ 450 price per Дете

Include

 • Среща и помощ при пристигане и заминаване.
 • Настаняване за 7 нощувки на 5 звезден круиз на база пълен пансион.
 • Сертифицирани професионални екскурзоводи.
 • Всички екскурзии с круиз по Нил, както е споменато в маршрута.
 • Входни такси за всички сайтове, както е посочено в маршрута.
 • Бутилирана вода по време на излети пред хотела.
 • Всички такси за обслужване и данъци.

Excludes

 • Всички незадължителни обиколки.
 • Напитки
 • Бакшиши (бакшиши за вашите екскурзоводи, шофьори и круизен екипаж).

Itinerary

Ден 1
Качете се в Луксор
Пристигнете на вашата 5-звездна луксозна круизна лодка по Нил, където ще бъдете посрещнати от персонала на рецепцията.
Вашият египтолог ще ви води из източния бряг на Луксор, включително поразително грациозния храм на Луксор, посветен на бог Амон. На борда ще се сервират обяд и следобеден чай.
Вечерта ще бъдете посрещнати от вашия Boat Manager за коктейл, който ще прегледа вашата круизна програма за предстоящите дни.
Насладете се на местно египетско вино и бира, както и на селекция от канапета, последвана от гурме вечеря.

Ден 2
ХРАМ НА КАРНАК И ХРАМ НА ХНУМ
На борда се сервира вкусна закуска на шведска маса. След закуска посещение на храма в Карнак, построен в продължение на повече от хиляда години от поколения фараони. Страхотната „Зала за хипостил“ е невероятна
гора от гигантски стълбове, покриваща площ, по-голяма от цялата катедрала Нотр Дам. След обяд и круиз до Есна, вашият египтолог ще ви преведе из гръко-римския храм Хнум в Есна. Красиво запазената Голяма хипостилна зала е построена по времето на римския император Клавдий; той е изкопан от тинята, която се е натрупала през годините от наводненията в Нил и е на около девет метра под днешното ниво на улицата. Следобедният чай ще бъде сервиран на борда по време на круиза до Едфу. Вечерта на борда ще бъде сервирана гурме вечеря.

Ден 3
ХРАМ НА КОМ ОМБО
След закуска прекарайте сутринта в свободното време и се насладете на съоръженията на борда, включително басейна, игралната зала и физкултурния салон.
Днес следобед ще имате възможност да вземете участие в демонстрация на готвене в Египет, докато продължавате да пътувате до Ком Омбо.
След следобедния чай посетете храма на Ком Омбо - посветен на бога на крокодилите Собек. Храмът стои на завой в Нил, където в древни времена свещени крокодили са се греели на слънце на брега на реката. Върнете се на лодката си и се насладете на круиз до Асуан.
Тази вечер забавлението ще бъде костюмирано парти „Египетска нощ“ за всички гости, с възможност да се облекат в традиционните египетски „галабеи“. Вечерята ще бъде пищна бюфет от египетски специалитети

Ден 4
АСВАН
На борда ще бъде поднесена закуска на шведска маса, след което ще имате сутринта в свободното си време. Насладете се на обяд на борда, последван от следобед в свободното време, където можете да се насладите на съоръженията на борда, включително басейна, игралната зала и физкултурния салон. Тази вечер вечерята ще бъде тържествена вечеря, с сервитьори с бели ръкавици, сервиращи гурме кухня. Насладете се на фолклорно шоу и шоу на дервиши след вечеря.

Ден 5
ПЛАТЕНЕ FELUCCA
На борда ще се сервира закуска на шведска маса. Тази сутрин се насладете на съоръженията на борда, включително басейна, игралната зала и физкултурния салон. След обяд на борда се повозете с фелука (типична египетска ветроходна лодка) около остров Елефантин, Ботаническата градина на лорд Китченер и мавзолея Ага Хан (ако времето позволява, спасителни жилетки ще бъдат осигурени). Следобедният чай ще бъде сервиран в салона. Насладете се на местно египетско вино и бира, както и на селекция от канапета, последвана от гурме вечеря. Насладете се на фолклорно шоу и шоу на Дервиш след вечеря.

Ден 6
ФИЛЕЙСКИ ХРАМ И НЕОКОНЧАТЕЛЕН ОБЛЕЙСК
На борда ще бъде поднесена закуска на шведска маса, последвана от кратко пътуване с моторна лодка за посещение на романтичния и величествен храм Филае на остров Агилика.
Това ще бъде последвано от посещение на Гранитните кариери, които са доставяли на древните египтяни повечето твърди камъни, използвани в пирамидите и храмовете, и
все още държи огромен недовършен обелиск. Насладете се на обяда, докато пътувате до Kom Ombo. Прекарайте следобеда в свободното време и се насладете на съоръженията на борда, включително басейна, игралната зала и физкултурния салон. Следобедният чай ще бъде сервиран, докато пътувате до Едфу. Тази вечер на борда се сервира вкусна вечеря.

Ден 7
ХРАМ НА ХОРУС
На борда ще се сервира закуска на шведска маса. Тази сутрин опознайте необикновения Храм на Хорус. Върнете се на лодката си и се насладете на плаването до Esna. Обядът ще бъде сервиран по време на плаване. Използвайте този следобед, за да се насладите на всички съоръжения на борда. Продължете да плавате до Луксор, докато си пиете следобедния чай. Насладете се на египетско меню на шведска маса за вечерята тази вечер с възможност гостите да се облекат в традиционната египетска „галабея“.

Ден 8
ДОЛИНА НА ЦАРОВИТЕ
Насладете се на закуска на борда. Прекарайте тази сутрин в свободното време. Обядът ще бъде сервиран на борда, последван от сутрешно посещение на Западния бряг на Луксор, за да се изследва Долината на царете. Ще имате възможност да посетите поне
една гробница в долината на кралиците и посетете храма на кралица Хатшепсут. На връщане към река Нил ще минете покрай известните колоси на
Мемнон, известен през древногръцките времена с преследващите ги гласове призори. Върнете се на вашия круиз, където ще се сервира следобеден чай. Тази вечер прощалната вечеря ще бъде на борда на кораба в Луксор.

Ден 9
ДЕМАНТИРАНЕ В ЛУКСОР
На борда ще се сервира закуска на шведска маса, преди напускане в 8:00.

Reviews (0 Reviews)