Възрастен
$ 838.00
Дете
$ 700.00
Choose travel date
Enter the total number of travelers

Terms of Service

Check here to indicate that you have read and agree to the terms of us Send Request
 • duration: 8 дни
 • Pick-up service
 • starting from : Кайро
 • end point : Кайро
Открийте най-важните моменти в Египет чрез вълнуваща обиколка из цялата страна. Това е обичайна обиколка над река Нил и железниците. Това е по-евтина алтернатива на популярния ни туристически пакет за Египет, направен с полет. Ще пътувате до Асуан с влак за спане. Ще посетите Великите пирамиди в Гиза. Това е мястото, където ставате свидетели на величието на последния стоящ паметник на древните седем чудеса на света. След това пътувайте до Асуан с влака за спане. 5-звезден круизен кораб ви очаква, за да прекарате три дни в плаване по Нил. Бъдете готови да разгледате и да се насладите на забележителностите между Асуан и Луксор

Prices

Price per Person
 • $ 838 Price per Възрастен
 • $ 700 price per Дете

Include

 • Запознайте се и поздравете услугата от нашите представители при пристигането ви на летището
 • Всички трансфери в частен климатизиран автомобил.
 • Настаняване за 2 нощувки в Кайро, включително нощувка със закуска.
 • Настаняване за 3 нощувки на 5-звезден круизен кораб по Нил, пълен пансион.
 • Настаняване за 2 нощувки в спален влак, полупансион.
 • Частни екскурзии в Кайро.
 • Туристически обиколки на круиза.
 • Входни такси за всички сайтове, споменати в маршрута.
 • Всички ястия, споменати в маршрута.
 • Бутилирана вода по време на излети пред хотела или круизния кораб.
 • Всички такси за обслужване и данъци.

Excludes

 • Международни самолетни билети.
 • Входна виза за Египет
 • Всички незадължителни обиколки.
 • Бакшиши (бакшиши за вашите екскурзоводи, шофьори и персонал на круиз по Нил).

Itinerary

Ден 1: Кайро - Добре дошли в страната на фараоните

Представителят на „Пътуване до Египет“ ще се срещне и ще ви помогне на международното летище в Кайро (процедури за пристигане) и след това ще ви придружи до хотела ви с климатизиран луксозен автомобил. В хотела той ще ви съдейства за плавно настаняване и ще прегледа с вас маршрута на бюджетната ви ваканция, за да установи и потвърди времето за вземане за всяко турне. Нощувка в Кайро. Включена напитка за добре дошли.

Ден 2: Пирамиди и забележителности на Кайро - Влак до Асуан

Насладете се на закуската си в хотела в Кайро, преди да се освободите, а след това вашият личен екскурзовод ще ви придружи до платото Гиза, за да посетите едно от седемте чудеса на древния свят: Великите пирамиди на Хеопс, Шефрен и Микерин, заедно с известните Храмът на сфинкса и долината. След това се отправете към Египетския музей. Продължете към Ислямски Кайро, където ще можете да разгледате Хан Ел Халили, най-старият и най-примамлив базар в Кайро. По-късно ще бъдете прехвърлени на прекрасната жп гара Гиза, за да хванете спящия влак от Кайро до Асуан. Вечерята и закуската ще бъдат сервирани на борда. Нощувки във вашето отделение. Хранене: Закуска, Обяд, Вечеря.

Ден 3: Круизни обиколки по Асуан Нил

След пристигането ви на гарата в Асуан, ще бъдете посрещнати и подпомогнати от екскурзовод Journey To Egypt, който след това ще ви прехвърли на вашия круизен кораб по Нил. Насладете се на обяд на борда, след което ще бъдете напътствани да посетите известния висок язовир, величествения храм на предаността на Фила към двете богини Изида и Хатор, както и масивния недовършен обелиск, все още почиващ отстрани в каменните кариери на древен Египет. След това обратно към круизния кораб с вечеря на борда и нощувка в Асуан. Хранене: Закуска, Обяд, Вечеря.

Ден 4: Храмът и музеят Ком Омбо

След закуска на борда ще отплавате до Ком Омбо, където ще срещнете храма-близнак Ком Омбо, където ще научите за бога на крокодилите Собек и бога на сокола Хорус, чиито паметници украсяват всяка половина от храма. Ще си обядвате обратно на борда на кораба и ще отплавате до Едфу. Вечеря и нощувка на борда. Хранене: Закуска, Обяд, Вечеря.

Ден 5: Храмът Едфу

Закусете на борда на вашия круизен кораб по Нил, след това посетете храма Hours в Едфу, преди да отплавате до Луксор с обяд на борда на кораба. Ще бъдете прехвърлени обратно на круизния кораб на Нил за вечеря и шоу на Belly dance на борда с една нощ на борда на круизния кораб на Нил в Луксор. Вечеря на борда и нощувка в Луксор. Хранене: Закуска, Обяд, Вечеря.

Ден 6: Луксор Турс - влак до Кайро

Рано сутринта се насладете на спокойна закуска на борда. Слизане след закуска, Насладете се на прекрасна обиколка за посещение на Източния бряг на Нил в Луксор до храмовете Карнак и Луксор, последвано от посещение на Западния бряг на река Нил в Луксор до Долината на царете, храма на кралица Хатшепсут на El Deir EL Bahari и Colossi Memnon. По-късно ще се отправите към гарата Луксор, за да хванете спящия влак обратно до Кайро. Вечерята ще бъде сервирана на борда на влака. Нощувка във вашето лично купе. Хранене: Закуска, Вечеря.

Ден 7: Кайро - Екскурзии по избор

Закуска на борда на спящия влак, преди да пристигнете на гарата в Гиза, където ще бъдете посрещнати и подпомогнати от представител на „Пътуване до Египет“, който ще ви преведе до хотела ви за малко свободно време (ще се настаните в стаята си възможно най-рано). В Кайро има няколко екскурзии по избор: може да пожелаете да посетите Стъпковата пирамида на цар Зосер в Сакара и Мемфис. Нощувка във вашия хотел в Кайро. Хранене: Закуска.

Ден 8: Кайро - Fly Back Home

Насладете се на закуска в хотела си в Кайро, с малко свободно време преди полета си. След освобождаване ще бъдете придружени до международното летище в Кайро за окончателно отпътуване. Хранене: Закуска.

Reviews (0 Reviews)