Възрастен
$ 1115.00
Дете
$ 850.00
Choose travel date
Enter the total number of travelers

Terms of Service

Check here to indicate that you have read and agree to the terms of us Send Request
 • duration: 8 дни
 • Pick-up service
 • starting from : Кайро
 • end point : Кайро
Следвайте древния Нил през Египет, за да отплавате до някои от най-драматичните структури на древния свят. Места като Карнак, Луксор и Абу Симбел напомнят сложните структури на древния египетски живот и архитектура, докато обиколка на град Кайро и пътуване до язовир Асуан ще ви помогнат да влезете в настоящето на Египет.

Prices

Price per Person
 • $ 1115 Price per Възрастен
 • $ 850 price per Дете

Include

 • Среща и помощ при пристигане и заминаване.
 • Всички трансфери до / от летището и хотела с частен климатизиран автомобил
 • 3 нощувки Настаняване в хотел в Кайро, хотел с включена закуска.
 • 4 нощувки круиз по Нил с пълен пансион.
 • Вътрешен самолетен билет от Кайро до Луксор и Асуан до Кайро.
 • Обиколка до храма Абу Симбел с кола.
 • Местни експертни екскурзоводи
 • Всички туристически обиколки, както е споменато в маршрута.
 • Всички екскурзии с круиз по Нил, както е споменато в маршрута.
 • Входни такси за всички сайтове, както е посочено в маршрута.
 • Разходка с камила по време на обиколката ви с пирамиди в Нил felucca Tour в Асуан.
 • Бутилирана вода по време на излети пред хотела.
 • Всички такси за обслужване и данъци

Excludes

 • Всички такси за обслужване и данъци
 • Входна виза за Египет.
 • Всички незадължителни обиколки.
 • Бакшиши (бакшиши за вашите екскурзоводи, шофьори и круизен екипаж).

Itinerary

Акценти

    Застанете в сенките на пирамидите.
    Вижте храмовете на Карнак и Луксор.
    Разходете се из Долината на царете.
    Отплавайте по древния Нил.

Ден 1: Пристигане в Кайро

Добре дошли в Египет! Ще се срещнете с вашия туристически представител на летището в Кайро, а останалата част от деня ще можете да се настаните в квартирата си и да разгледате столицата.

Ден 2: Пирамиди и Египетският музей

Започнете с класика, докато посещавате Великите пирамиди в Гиза, индивидуално известни като пирамидите на Хеопс, Кафре и Менкауре. Тези чудеса на древния свят са едни от първите образи, които идват на ум, когато мислите за Египет, и вие ще ги изпитате сами, заедно със загадъчния Сфинкс. Ще посетите и Египетския музей, най-богатият музей на египетските антики в света. Вижте фараонски съкровища на повече от 5000 години, включително колосални статуи на Рамзес II и златни и алабастрови атрибути и редки бижута от гробницата на Тутанкамон. Хранене: Закуска и обяд.

Ден 3: Кайро до Луксор

Трансфер до летище Кайро, за да летите до Луксор, където ще се срещнете с водача си и ще пътувате до храма в Луксор. Този храм на източния бряг на Нил е бил посветен на поклонението на бог Амон и където древните фараони може би са били коронясани. Продължете към Карнак, обширен комплекс, който съдържа храмове, параклиси, пилони и други сгради и едно от основните места за египетско поклонение през 18-та династия. Този обширен сайт е една от най-посещаваните атракции в Египет, отчасти поради продължителността на времето, което архитектурата обхваща. Близо 30 фараона допринесоха за изграждането и развитието на комплекса, давайки на днешните посетители проучване на египетските божества и строителни стилове. След като приключите с проучванията, се качете на круизния кораб, който ще бъде вашето жилище през следващите няколко нощи. Хранене: Закуска, Обяд и Вечеря.

Ден 4: Луксор до Едфу

След закуска на борда, трансфер по сушата, за да посетите класическите атракции в Долината на царете. Тази древна долина на западния бряг на Нил е била погребението на фараони и благородници от 16 до 11 век пр.н.е., включително известната гробница на Тутанкамон (допълнителен билет). След това ще посетите близкия многоетажен храм на Хатшепсут (известен също като Джесер-Джесеру, „най-святата от светиите“), мястото на погребението на втория исторически потвърден женски фараон. Направете още една спирка, за да видите колоните на Мемнон, две 60-футови (18 м) статуи на фараона Аменхотеп III. Върнете се на борда и отплавайте до Едфу, докато се наслаждавате на обяд и следобеден чай на терасата, включително пътуване през шлюза Esna. Завършете нощта с вечеря и възможност да опитате традиционни египетски дрехи на борда, докато качвате за една нощ в Едфу. Хранене: Закуска, Обяд и Вечеря.

Ден 5: Едфу до Асуан

На сутринта ще излезете на брега след закуска, за да пътувате до храма на Хорус. Храмът на бога на сокола някога е бил покрит с тиня по време на наводнението на Нил, но оттогава е възстановен, за да седи като един от най-красивите и най-добре запазени храмове от епохата на Птолемеите. След това отплавайте до Ком Омбо, където ще слезете за пореден път, за да посетите двойните храмове Собек и Хароерис, известни със своята отличителна симетрична структура. Въпреки че са посветени на две отделни божества, храмовете споделят един комплекс и са перфектно балансирани по централната си ос. След това се върнете на борда, за да отплавате до Асуан, където ще се закотвите за през нощта. Хранене: Закуска, Обяд и Вечеря.

Ден 6: Карайте до Абу Симбле

Рано сутринта се отправете към храма Абу Симбел с личен автомобил. Тук има два величествени храма. Посетете храма на Рамзес II, най-интересният храм е светилището, където има четири статуи - включително една от Рамзес II - и храма на Нефертари. Ще се върнете на лодката следобед, където ще прекарате време в речни приключения, докато карате по-малки платноходки felucca по Нил. Преминете покрай оксиморонно дребния остров Елефантин (който може би е спечелил името си поради приликата си с форма на бивник на слон или формата на скалите на брега) и наскоро построения мавзолей Ага Хан.
Хранене: Закуска, Обяд и Вечеря.

Ден 7: Асуан - Полет обратно до Кайро

Днешната атракция на земята е по-модерна, тъй като ще посетите високия язовир Асуан, един от най-големите в света. След това се върнете в миналото с пътуване до храма на Фила, посветен на богинята Изида и седнал на остров в резервоара на Асуанския нисък язовир. По-късно трансфер до летище Асуан, за да се качите на полет до Кайро. Туристически представител ще се срещне на летището. Хранене: Закуска.

Ден 8: Отпътуване от Кайро

Насладете се на още една египетска закуска преди трансфера до летището. Хранене: Закуска. Хотели и лодки

Reviews (0 Reviews)