Възрастен
$ 360.00
Дете
$ 250.00
Choose travel date
Enter the total number of travelers

Terms of Service

Check here to indicate that you have read and agree to the terms of us Send Request
 • duration: 5 дни
 • Pick-up service
 • starting from : Хургада
 • end point : Хургада
Насладете се на изисканата река Нил, която се смята за сърцето на Египет, чрез нашия 4 нощен / 5-дневен круиз по Нил от Хургада, за да прекарате очарователно време в опознаването на величествените забележителности в Луксор и Асуан. Там ще можете да посетите най-големите археологически обекти по долината на Нил, включително прекрасния храм Карнак, величествения храм на моргата на кралица Хатшепсут, Долината на царете, храма Фила, храмовете Ком Омбо и Едфу и много по-впечатляващи обекти докато се присъединявате към частен гид по египтолог. Моля, проверете предложения от нас маршрут по-долу и резервирайте приключението си сега.

Prices

Price per Person
 • $ 360 Price per Възрастен
 • $ 250 price per Дете

Include

 • Вземете услуги от Хургада и се върнете
 • Четири нощувки в 5 * круиз по Нил.
 • Всички трансфери с частни климатизирани превозни средства.
 • Частно ръководство на египтолог по време на круиза ви по Нил.
 • Минерална вода на борда на превозното средство.
 • Входни такси за всички споменати забележителности.
 • Всички такси за обслужване и данъци.
 • Билети за влак от Асуан до Кена

Excludes

 • Всички екстри, които не са споменати в програмата.
 • Бакшиш.

Itinerary

Първи ден: Дневна обиколка до Източния бряг на Луксор
На сутринта ще ви вземем от хотела ви в Хургада с частен автомобил на АС, за да се насладите на 5-дневен круиз по Нил от Хургада. При пристигането си в Луксор ще се срещнете с вашия екскурзовод-египтолог, който ще се присъедини към вас, за да посетите:

Храмът в Карнак
Никой сайт в Египет не е по-впечатляващ от храма в Карнак. Това е най-големият храмов комплекс, построен някога от човека и представлява комбинираното постижение на много поколения древни строители и фараони. Храмът в Карнак всъщност е три основни храма, по-малки затворени храмове и няколко външни храма, разположени на 247 акра земя.
След това се настанете в 5 * луксозен круиз по Нил, за да обядвате и да се освежите. Вечер ще ви вземем още веднъж, за да се насладите:

Нощен храм в Луксор
Луксорският храм беше центърът на най-важния фестивал, фестивала на Опет. Построен предимно от Аменхотеп III и Рамзес II, целта на храма е била обстановка за ритуалите на фестивала. Фестивалът трябваше да примири човешкия аспект на владетеля с божествената служба.
Нощувка на борда ....... Храна {L.D.}

Ден втори: Дневна обиколка до Западния бряг на Луксор

Насладете се на закуска на вашия круиз, след което ще бъдете придружени от вашия частен екскурзовод и частен климатизиран автомобил, който да посетите:

Долината на царете
Долината на царете е последното място за почивка на владетелите на Египет от 18 до 20 династия, в него се намират гробници, включително великият фараон цар Рамзес II и момчето фараон цар Тутанкамон. Гробниците бяха добре снабдени с всички материални блага, от които владетелят може да се нуждае в следващия свят. Повечето от украсата в гробниците все още са добре запазени.

Храмът Хатшепсут
Той е един от най-красивите и най-добре запазените от всички храмове на Древен Египет. Храмът е построен на три нива с две широки рампи в централна позиция, съединяващи нивата заедно.

Колоси от Мемнон
Колосите на Мемнон са две масивни каменни статуи на цар Аменхотеп III са единствените останки от пълен морга храм. Статуите са направени от блокове от кварцитов пясъчник, които съществуват в Кайро, след което са преместени 700 KM в Луксор.
Следобед отплаване до Есна и Едфу. Нощувка в Едфу ..... Храна {Б. L.D.}

Ден трети: Еднодневна екскурзия до храмовете Edfu & Kom Ombo
Закусете на борда, след което продължете круиза си по Нил от Хургада с обиколка до:

Храмът Едфу
Посветен на Бог Хорус. Храмът Едфу смята за най-запазения гръко-римски храм в цял Египет и на стените му е изобразен „Игра“, показва преодоляването на Хор над дяволския бог Сет.
Продължете да плавате до Kom Ombo, за да посетите:

Храмът Ком Омбо
Храм с изглед към Нил. Храмът Ком Омбо, разделен на 2 храма с 2 входа, 2 хипостилни зали и 2 светилища. Нощувка в Асуан (пристигане късно вечер) ...... Храна {Б. L.D.}

Ден четвърти: Дневна обиколка на атракции в Асуан
Сутрин, след закуска, започнете обиколката си с екскурзовод, за да посетите Асуански туристически атракции като:

Високият язовир
Построен е през Нил в Асуан и е построен между 1960 и 1970 г. и е оказал значителен ефект върху икономиката и културата на Египет.

Недовършеният обелиск
Най-големият обелиск в древността. Тя е наредена от кралица Хатшепсут (1508 1458 г. пр. Н. Е.) Да допълни латеранския обелиск (който първоначално е бил в Карнак}, а по-късно е донесен в Латеранския дворец в Рим.
Храмът Фила
Храм Фила, посветен на богинята Изида на любовта и красотата. Храмовият комплекс беше демонтиран и преместен на близкия остров Агилкия като част от проекта за кампания на ЮНЕСКО за Нубия, защитаващ този и други комплекси преди завършването на високия язовир в Асуан през 1970 г.
В края на деня ще се върнете към круиза и за една нощ. Храна {Б. L. D}

Ден пети: Прекратете круиза си по Нил от Хургада

На сутринта ще разгледате круиза си по Нил и след това ще бъдете прехвърлени с нашата модерна кола до гарата, така че да хванете влака си към Кена и след пристигането си, ще бъдете прехвърлени обратно в хотела си в Хургада, за да завършите 5-дневното си круизно пътуване с Нил от Хургада. Хранене {B} Забележка: Можете да споделите мислите си за добавяне или премахване на всякакви обиколки от маршрута на обиколката, за да можете да отговорите на вашите изисквания и да отговорите на вашите нужди.

Reviews (0 Reviews)