Възрастен
$ 429.00
Дете
$ 380.00
Choose travel date
Enter the total number of travelers

Terms of Service

Check here to indicate that you have read and agree to the terms of us Send Request
 • duration: 11 дни
 • Pick-up service
 • starting from : Хургада
 • end point : Хургада
Фантастичните пясъчни плажове на Хургада и съкровищата на Горния Египет.

Prices

Price per Person
 • $ 429 Price per Възрастен
 • $ 380 price per Дете

Include

 • Асистиращ и двупосочен трансфер Летище / Хотел - Круиз / Летище.
 • 01 Настаняване на Allinc. Основа в Хургада. (Ист. Останете).
 • 02 Настаняване на база B.B. в Кайро.
 • 01 в Sleeper Train от Кайро до Aswan H.B.
 • 03 Настаняване на F.B. Основа на круиза.
 • 03 Настаняване на Allinc. Основа в Хургада. (Сек. Престой)

Excludes

 • Египетска входна виза и бакшиш.
 • Турове по избор.

Itinerary

Ден 1 (Хургада)

Пристигане до летище Хургада. Нашият представител ще се срещне и ще помогне на гостите със знака на Book Tour Egypt, след което те ще бъдат прехвърлени в хотела, вечеря и нощувка.
Ден 2 (Кайро) 454 км. & 04 часа. 54 мин.)
Закуска в хотела, Ранно шофиране до Кайро, пристигане, трансфер до хотела, свободно време и нощувка в хотела.
Ден 3 (Александрия) (219 км. И 02 ч. 30 мин.)
Закуска в хотела, в 7 ч. Сутринта шофиране до Александрия за еднодневна екскурзия, посещение на Катакомбите, Помпейския стълб, Цитаделата Куитбай и градините Ел Монтаза, обратно до Кайро. Нощувка в хотела.
Ден 4 (Кайро) 856 км. & 11 часа. 26 мин.)
Закуска в хотела, обиколка на забележителностите до Великите пирамиди и Сфинкса в Гиза, които се считат за едно от седемте чудеса на древния свят., След което се преместват в Египетския музей и Стария Кайро, където можете да разгледате коптския район и седемте църкви под земята, трансфер, за да вземете влака Sleeper до Асуан, вечеря и нощувка във влака.
Ден 5 (круиз по Асуан - Нил)
Пристигане в Асуан сутринта. Запознайте се и помогнете със знака на Book Tour Египет, започвайки деня с сутрешна обиколка на известния висок язовир на Асуан и недовършения обелиск, след което прехвърлете круизно качване по Нил, обяд, вечеря и нощувка
Ден 6 (Круиз по Нил - Kom-Ombo - Edfu) 65 км.)
Плаване следобед до Ком Омбо, наслаждавайки се на плаването от по-високата палуба на круиза, Пристигане Ком Омбо, посещаващо Храма, (Ком Омбо е двоен гръцко-римски египетски храм, посветен на злия крокодил Бог Собек и бога на добрия сокол Хароерис, Град Едфу съдържа известния Храм на Хорус. 2000-годишният Храм е посветен на Сина на Озирис, Хор, Бог с главата на сокола, за една нощ на борда. (Закуска, обяд и вечеря)
Ден 7 (круиз по Нил - Луксор) (125 км.)
Плаване до Луксор, пристигане следобед на посещение на Източния бряг на Луксор. Тук ще изпитате масивния храм Карнак Храмът Карнак всъщност е гигантски храмов комплекс, който е на повече от 3500 години и е посветен на силно могъщия бог на главата на Амон Амон. (по желание обиколка храм Луксор) е важен храм, тъй като е бил посветен на 3 богове; Амун, съпругата му Мут и синът му Конс, за една нощ на круиза. (Закуска, обяд и вечеря)
Ден 8 (Хургада) (288 км и 04 часа 19 мин.)
Закуска на борда, обиколка на Западния бряг на Луксор, посещение на световноизвестната Долина на царете, където можете да влезете в някои от невероятните гробници на Новото царство, след това в храма на Хатшепсут (Дейр ал Бахри) и да завършите с великите колоси на Мемнон, последните останки от храма на Аменофис III. След това трансфер до Хургада, пристигане, чекиране на вечеря и нощувка.
Ден 9 (Хургада)
Закуска в хотела, свободен ден на плажа, наслаждавайки се на фантастичната атмосфера на Червено море. , Вечеря и нощувка във вашия хотел.
Ден 10 (Хургада)
Закуска в хотела, свободен ден на плажа, наслаждавайки се на фантастичната атмосфера на Червено море. , Вечеря и нощувка във вашия хотел.
Ден 11 (окончателно отпътуване)
Закуска в хотела, трансфер до международното летище Хургада за окончателно отпътуване

Reviews (0 Reviews)