Възрастен
$ 60.00
Дете
$ 30.00
Choose travel date
Enter the total number of travelers

Terms of Service

Check here to indicate that you have read and agree to the terms of us Send Request
 • duration: часа
 • Pick-up service
 • starting from : Ел Сохна
 • end point : Ел Сохна
Екскурзия в Кайро: Открийте най-известните забележителности в Кайро: пирамидите в Гиза, стъпаловидната пирамида на Сакара, ръководени от вашия собствен египтолог. Тъй като това е частна обиколка, можете да решите колко време искате да прекарате на всяка спирка

Prices

Price per Person
 • $ 60 Price per Възрастен
 • $ 30 price per Дете

Include

 • Трансфери с климатизиран автобус
 • Достъп до всички споменати места
 • обяд

Excludes

 • Напитки в ресторанта
 • Всички допълнения, които не са споменати в програмата

Itinerary

Екскурзия на брега до Кайро с автобус от Шарм Ел Шейх

Акценти:
Трансфер с климатизирани комфортни превозни средства
Посетете известните пирамиди в Гиза
Бъдете впечатлени от уникалността на Сфинкса
Научете повече за историята и стъпаловидната пирамида на Сакара
Насладете се на обяд в добър ресторант

Какво трябва да вземете със:
камера
Топли дрехи през зимата
Леки дрехи през лятото
слънчеви очила
Плътни обувки
шапки за глава

След пристигането ви на пристанището El Sokhna, вашият говорещ немски език ще ви вземе на изхода на кораба и ще ви отведе около 120 минути с климатизиран автобус. Екскурзията започва с посещение Некрополът Сакара е една от най-важните субегипетски гробници освен Гиза. Най-голямата и впечатляваща гробница е тази на фараона Джосер от 3-та династия на Старото царство (около 2650 г. пр. Н. Е.) С известната стъпаловидна пирамида. Тази пирамида се счита за предшественик на класическите пирамиди. Чрез все още видимите пет нива на пирамидата получавате представа коя техника са използвали строителите. Погребалната камера на Джосер се намира под действителната пирамида. Ще посетите пирамидата на Тети до Пирамидата на стъпалото. По пътя за Гиза ще обядвате в местен ресторант. Веднага след това ще бъдете отведени до едно от седемте чудеса на света> Великите пирамиди на Хеопс, Хефрен и Микерин. Посещението на пирамидата завършва в Сфинкса и околните храмове. В края на деня ще бъдете откарани обратно до пристанището.

Ако почивате в Ел Сохна или пристанище Скона в Египет и не посещавате забележителности като Пирамидите в Гиза, Египетския музей, Кайроската цитадела, Коптската църква в Кайро, Ислямския Кайро или Фараонския Кайро, има нещо за особено сте пропуснали. Пътуването ви до Египет струва само 2 лири, което означава великолепни снимки с любимия човек, които можете да направите пред пирамидите.

Пътуванията от El Sokhna или пристанището Skhona до Кайро и до Пирамидата се извършват с различни транспортни средства. Първо има двучасово пътуване с автобус през красивия пейзаж на египетската пустиня. Продължете към Кайро. При пристигането си в Кайро ще бъдете посрещнати от нашия египтолог Ахмед Али. Опознавате хората и интересната история на Египет. Нашият немскоезичен екскурзовод ще ви придружи на вълнуващо пътуване с ветроходство по Нил. С дължина от 6852 километра (според други общи данни от 6671 км, Нил е по-дълъг от Амазонка), най-дългата река в света. От езерото Виктория все още остават около 5960 километра река, от Хартум, където Синият Нил се влива в Белия Нил, на около 3090 километра и от границата на Судан / Египет до устието около 1510 километра.

Reviews (0 Reviews)