Възрастен
$ 50.00
Дете
$ 30.00
Choose travel date
Enter the total number of travelers

Terms of Service

Check here to indicate that you have read and agree to the terms of us Send Request
 • duration: часа
 • Pick-up service
 • starting from : Ел Сохна
 • end point : Ел Сохна
Екскурзия от Ел Сохна до Кайро - еврейски Кайро, Коптски Кайро, Ислямски Кайро, Кайро Еднодневна обиколка за посещение на висящата църква, синагогата Бен Езра, джамията Ибн Тулун.

Prices

Price per Person
 • $ 50 Price per Възрастен
 • $ 30 price per Дете

Include

 • Трансфери с климатизиран автобус
 • Достъп до всички споменати места
 • обяд

Excludes

 • Напитки в ресторанта
 • Всички допълнения, които не са споменати в програмата

Itinerary

Трансфер с климатизирани комфортни превозни средства
Посетете Стария Кайро
Посетете Коптската църква и Коптския музей
Насладете се на най-големия базар в Кайрос, Khan el Khalili.
Насладете се на обяд в добър ресторант

Какво трябва да вземете със:
камера
Топли дрехи през зимата
Леки дрехи през лятото
слънчеви очила
Плътни обувки
шапки за глава

Описание -

След пристигането ви в пристанището на Ел Сохна, вашият немскоговорящ гид ще ви вземе на изхода на кораба и ще ви откара около 2 часа с климатизиран автобус до Кайро. Там ще бъдете посрещнати от нашия немскоговорящ екскурзовод, който ще ви придружава по време на обиколката. След това посетете Древен Кайро, където ще бъдете впечатлени от Коптската църква и Коптския музей (посещението на музея не е задължително) и църквата Свети Сергий и синагогата Бен Езра. Стигате и до джамията Ал Азхар. В коптския квартал се намира джамията Амр Ибн ел-Ас. Построена през 642 г., тя е най-старата джамия в Египет и със своя опростен дизайн е модел за сградите от следващите епохи. След това ще посетите най-големия базар в Кайрос, Хан ел Халили. В края на екскурзията от el Skhona до Кайро - еврейски Кайро, коптски Кайро, ислямски Kairowerden Ще бъдете откарани обратно до хотела.

Ако почивате в пристанището El Sokhna или el Skhona в Египет и не сте посещавали атракции в Кайро като пирамидите в Гиза, Египетския музей, цигадата в Кайро, коптския Кайро, ислямския Кайро или фараонския Кайро, нещо особено пропуснато. Пътуването ви до Египет струва само 2 лири, което означава великолепни снимки с любимия човек, които можете да направите пред пирамидите. Пътуванията от пристанището El Sokhna или El Skhona до Кайро се извършват с различни транспортни средства. Първо, двучасово пътуване с автобус през красивата природа на египетската пустиня. След пристигането си в Кайро ще бъдете посрещнати от нашия египтолог Ахмед Али. Той ви запознава с историята на Египет. Ще посетите пирамидите, както и сфинкса. Друга много интересна дестинация е Египетският музей, където ще намерите много атракции в Кайро. Посетете ни и ние ще ви придружаваме два дни през спираща дъха земя, която предлага много съкровища за откриване. Ако и вие обичате да пазарувате, Кайро предлага правилните възможности за пазаруване. В никакъв случай не бива да пропускате звуковите и светлинни игри на пирамидите. Опознавате хората и интересната история на Египет. Нашият немскоезичен екскурзовод ще ви придружи на вълнуващо пътуване с ветроходство по Нил. С дължина от 6852 километра (според други общи данни от 6671 км, Нил е по-дълъг от Амазонка), най-дългата река в света. От езерото Виктория все още остават около 5960 километра река, от Хартум, където Синият Нил се влива в Белия Нил, на около 3090 километра и от границата на Судан / Египет до устието около 1510 километра.

Reviews (0 Reviews)